Locatie Udenhout

Al meer dan 37 jaar is Van den Bersselaar Optiek een begrip in Udenhout.
Onze moderne winkel is gelegen aan de Kreitenmolenstraat 5, een gezellig drukke straat in het hart van Udenhout.

Al geruime tijd staat een vast team voor u klaar!
De twee heren zorgen voor de professionele metingen voor brillen en contactlenzen.

Leon van den Bersselaar heeft in 1989 de zaak overgenomen en werkt elke dag met plezier. Het belangrijkste vindt Leon “zijn” klanten. Leon staat voor kwaliteit en service.

Lion van den Oord werkt sinds 2004 in Udenhout. Ook zijn werkzaamheden zijn het aanmeten van brillen en of lenzen. Daarbuiten is het Lion die uw bril met geavanceerde apparatuur in de werkplaats slijpt.

Annemarie van den Bersselaar regelt alles achter de schermen voor het bedrijf. Maar ook in de winkel vindt ze het leuk om u advies te geven en zoekt ze net zo lang door totdat u tevreden de deur uit gaat.

Jenneke Maas werkt sinds 2006 bij Van den Bersselaar. Ze is ook al een aantal jaren een vertrouwd gezicht in de winkel. U kunt bij haar terecht voor advies over de nieuwste trends en alle vragen over zorgverzekeringen. Met de jongste klantjes maakt Jenneke er altijd een feest van!

Moniek de Jong is sinds 2016 werkzaam voor ons bedrijf. Nadat Moniek in 2018 geslaagd is voor haar  3-jarige optiekopleiding is ze nu gestart met een studie voor Contactlensspecialist. Met haar jonge en frisse kijk op de optiek is ze een aanwinst voor ons team!

Onze brede klantenkring maakt het mogelijk een groot en uiteenlopend assortiment monturen in huis te hebben.

Op het gebied van brillenglazen zoeken we samen met u naar het meest geschikte type. Van de meest innovatieve en nieuwste glazen tot het meest eenvoudige leesglaasje, Alles is mogelijk.

Kom naar onze winkel en laat u verrassen!

Udenhout

Kreitenmolenstraat 5
5071 BA Udenhout
tel.: 013-5111413
mail: udenhout@bersselaaroptiek.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00 – 18.00 uur
Woensdag 09.00 – 18.00 uur
Donderdag 09.00 – 18.00 uur
Vrijdag 09.00 – 20.00 uur
Zaterdag 09.00 – 17.00 uur
Zondag Gesloten

erkend-leerbedrijf

Omgeving

UC